Дрогобицький район Львівська область
Вт, 21.05.2024, 19:34
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2015 » Серпень » 11

  Протягом липня-серпня проводиться збір урожаю зернових культур, тому необхідно звернути особливу увагу, завчасно попередити і не допустити спалювання сухої трави, соломи та стерні.
  Землевласники, постійні землекористувачі, орендарі земельних ділянок  незважаючи на заборони спалюють на полях стерню та солому після збирання врожаю.
  Спалювання сухої рослинності веде до забруднення повітря продуктами горіння, вигорянням прилеглих територій та часом до загоряння ще незібраного врожаю.
... Читати далі »

Переглядів: 800 | Додав: Микола | Дата: 11.08.2015 | Коментарі (0)

  Завершено ремонт дороги Дрогобич - Довголука  на ділянці Стебник – Доброгостів, про це інформував на апаратній нараді заступник голови райдержадміністрації Іван Мізерник, яку в понеділок, 10 серпня, провів голова Дрогобицької РДА Максим Лісогор. На проведення ремонту дороги від Доброгостова до Уличного виділено ще кошти в сумі 11 млн. грн. і на початку вересня, після проведення тендеру, ремонтні роботи продовжаться і на цій ділянці.
  Нагадаємо, що з 2 червня підприємство ПП «Механіка К ... Читати далі »

Переглядів: 790 | Додав: Микола | Дата: 11.08.2015 | Коментарі (1)

 В селі Закичірка 9.08 відбувся, уже за звичаєм, концерт присвячений Дню Незалежності України. В програмі святкування був виступ наймолодших жителів села Закичірка та сусідніх сіл, які розказували вірші. Наступним дійством був виступ Христини Терлецької, яка заспівала декілька пісень (відео див. нижче). Також до святкування долучився сільський хор села Уличне. Після чого до діла взялися козаки, чотири команди, які боролись не заради перемоги, а заради участі, і своїм виступом порадували та насмішили глядачів. Закрила святкування дисткотека, де себе проявила молодь в танцях.

Пропонуємо переглянути фрагменти відео:

1) ... Читати далі »

Переглядів: 1347 | Додав: FV | Дата: 11.08.2015 | Коментарі (0)

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz