Дрогобицький район Львівська область
Вт, 21.05.2024, 22:23
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2015 » Березень » 25

  У вівторок, 17 березня, до Стебника приїжджали спеціалісти Дрогобицького держлісгоспу для огляду земельної ділянки під нове кладовище, яка знаходиться при виїзді з міста в напрямку с. Доброгостів (за недобудованою автозаправкою). Рішення про виділення землі під ще один цвинтар було прийнято Стебницькою міськрадою через те, що старе кладовище по вул. о.Мекелити майже заповнене і його ресурсу вистачить не більше ніж на 3 роки.

  Наразі потрібна земельна ділянка переб ... Читати далі »

Переглядів: 909 | Додав: Микола | Дата: 25.03.2015 | Коментарі (0)

  23 березня перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький перебував з робочою поїздкою в населених пунктах району. Поруч з іншими питаннями він проінспектував стан проведення місячника довкілля на території Доброгостівської і Уличнянської сільських рад. Огляд показав, що в цих селах ще належить багато зробити, щоб привести їх до належного вигляду. Стан придорожніх смуг, берегів водойм, прилеглих територій та вуличної мережі не відповідає екологічним критеріям і потребує більш уважного та відповідал ... Читати далі »

Переглядів: 774 | Додав: Микола | Дата: 25.03.2015 | Коментарі (0)

  В рамках робочої поїздки в населені пункти району першого заступника голови райдержадміністрації Степана Рудницького та інших відповідальних працівників райдержадміністрації було проведене вивчення станус ведення військового обліку в Доброгостівській та Уличненській сільських радах, а також надання методичної допомоги щодо проведення четвертої хвилі мобілізації та призову на військову службу. В обох сільських радах радах виявлено низку недоліків, які потребують негайного усунення. Визначено терміни повторної перевірки та порядок усунення недоліків до 4 квітня.
  Порядок організації ведення військового обліку військовозобов'язаних і призов ... Читати далі »

Переглядів: 648 | Додав: Микола | Дата: 25.03.2015 | Коментарі (0)

Випадкове фото
з альбому Зимівки

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz