Меню сайту

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе
Спілка Безпеки Управління

Цікаво

Головна » 2012 » Травень » 25 » Село побило місто у фіналі Кубку Оболоні
16:53
Село побило місто у фіналі Кубку Оболоні
Безкомпромісним вийшов фінал Кубку Оболоні між командами СтаР Дрогобич та ФК ‘Новошичі’, що відбувся вчора у Доброгостові. Перед його початком півдня періщив дощ, поле не встигало всмоктувати воду, тому м’яч то несподівано зупинявся в калюжі, то раптом набирав величезного прискорення. В таких умовах технічним гравцям обох команд ніяк не вдавалося продемонструвати своє вміння володіти м’ячем. Тож два голи в першому таймі, забиті спочатку командою СтаР, а потім ФК «Новошичі», за нормальних погодних умов виглядали б дещо нелогічними.


Результат 1:1 в першому таймі повністю відповідав грі, що проходила з перемінним успіхом. Можливо, за часом володіння м’ячем трішечки переважали футболісти з Дрогобича, та кинджальні контратаки швидких новошицьких нападників були гострішими. В такому ж руслі розпочався й другий тайм. СтаР з перших хвилин захопив ініціативу й поступово почав притискати ФК «Новошичі» до його воріт. Та несподівана контратака перекреслила карти дрогобичан: м’яч затріпотів у сітці їхніх воріт. Дрогобичани кинулися відігруватись, але пропустили ще одну контратаку. Вийшовши віч-на-віч з воротарем, новошицький нападник технічно обіграв його, а той у відчайдушному карколомному кидку упіймав свого кривдника за ноги й завалив на землю. Тим часом м’яч завмер перед самою лінією воріт. Рішення рефері не забарилося: червона картка і пенальті, яке успішно реалізував новошицький нападник.

За рахунку 3:1ФК «Новошичі» дещо заспокоївся й швидко поплатився за це: прострільну передачу з правого флангу замкнув головою нападник СтаРу. Друге дихання відразу ж увімкнулося в дрогобицьких футболістів, й атака за атакою почали накочуватися на ворота суперника. Під час однієї із них нападник СтаРу впав у штрафному майданчику з допомогою новошицького захисника. Трибуни аж завмерли. Зав’язалася справжня інтрига. Й коли дрогобицький футболіст встановлював на одинадцятиметровій позначці м’яча, уболівальники принишкли так, що було навіть чути, як краплі легенького дощу хлюпають на мокрому полі. Та ось – удар і відчайдушний стрибок воротаря, котрий кінчиками рук відбиває м’яча. Розчароване «а-а-а-х!» дрогобичан зливається з гучними аплодисментами новошицьких фанів. Та невдача не зупиняє дрогобичан Фізично вони виглядають сильнішими й, незважаючи на те, що грають у меншості, продовжують атакувати, раз по раз наражаючись на контратаки, одна із яких знову закінчується голом. Ініціатива переходить до новошицьких футболістів. Гострі моменти буквально сипляться біля воріт дрогобичан. Виручає або воротар, або ж мокре поле. Та під час однієї із контратак СтаРу знову спрострільну передачу з правого флангу замикає головою дрогобицький нападник. З останніх сил дрогобичани намагаються відігратись і перевести гру в овертайм, та не вдається. Матч завершується перемогою новошицьких футболістів.

Переможці та призери отримали позавершенню матчу отримували нагороди з рук організатора турніру, почесного президента федерації футболу району Ігоря Куруса. Цього разу призовий фонд вражав. Фіналісти та бронзовий призер «Карпати» Доброгостів отримали по комплекту футбольних форм, фірмові м’ячі та цінні подарунки. Не ображеними залишилися й судді, наставники команд, тренери.

Нагадаємо: Кубок Оболоні – це перший етап співпраці з відомою українською командою. Головна мета такої співпраці – знаходити талановитих молодих футболістів і давати їм можливість проявити себе у відомій команді. Згідно з домовленістю, яку підписав почесний президент районної федерації футболу Ігор Курус з керівництвом Оболоні, сюди періодично приїжджатимуть їхні селекціонери й відбиратимуть талановитих футболістів для навчання у футбольній школі Оболоні.

Джерело: http://www.kamenyary.info
Переглядів: 885 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Дошка оголошень

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz