Меню сайту

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе
Спілка Безпеки Управління

Цікаво

Головна » 2012 » Травень » 8 » Хто в кращій формі - той перемагає!
11:48
Хто в кращій формі - той перемагає!
Приємною несподіванкою для жителів села Снятинка стала перемога улюбленої футбольної команди "Мрія" у змаганнях на першість району над командою "Карпати" села Уличне з рахунком 2:1. Команду вивів на поле сільський голова Андрій Сенів, який окрім сільської господарки опікується розвитком спорту та культури на селі.


Ще перед початком матчу до всіх учасників та вболівальників з короткою промовою звернувся депутат районної ради, добрий спортсмен та відомий в Україні підприємець Микола Кобільник. Представник відомої торгівельної марки "Енейко" був парубком моторним і власним прикладом завжди показував переваги здорового способу життя.

Вручаючи новий комплект футбольної форми капітану команди "Мрія" він зокрема сказав: "Розвиток села не можливий без розвитку спорту. Тільки фізично здорові люди здатні побудувати здорову Україну. Завданням кожного українця є викорінення п’янства та наркоманії, злодійства та дармоїдства. Необхідно зробити село придатним не тільки для проживання людей, але й для повноцінних занять спортом та культурою. Як депутат районної ради, як підприємець та спортсмен обіцяю перед громадою, що буду надавати фінансову та організаційну підтримку всім ініціативам громади. Сьогодні я подарував сільській футбольній команді комплект спортивної форми, наступного разу я подарую 5 – 6 футбольних м’ячів. Можливо з часом у вас буде сильна команда і буде справжній футбольний клуб. Щиро бажаю всім мешканцям села отримувати більше позитивних емоцій від життя. Для цього потрібні зусилля багатьох людей і не тільки футболістів. Я долучатимусь до вирішення проблем села, оскільки відчуваю розуміння як зі сторони сільського голови, так і громади в цілому."

Спортсмени у футболках з написом "Енейко" в другому таймі додали сили та перемогли. Напевно через подаровану форму перейшла до них і сила літературного героя "Енеїди". Чим не приклад зв’язку культури і спорту.

Весело було на душі вболівальників. Видовище хоч не столичних розмірів, але все ж додало радості та оптимізму до буденного життя. Побільше б таких спонсорів та уваги до громади з боку депутатів та бізнесменів…

Джерело: Дрогобич інфо

Переглядів: 1058 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Дошка оголошень

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz