Меню сайту

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе
Спілка Безпеки Управління

Цікаво

Головна » 2012 » Травень » 17 » 50 тисяч гривень чекає на переможця прем’єр-ліги чемпіонату Дрогобицького району з футболу
11:19
50 тисяч гривень чекає на переможця прем’єр-ліги чемпіонату Дрогобицького району з футболу
За такий трофей футболісти Дрогбиччини ще не змагались. Приймаючи участь у засіданні ради федерації Дрогобицького району почесний президент ФФУ Дрогобицького району, головний редактор тижневика "Каменярі" Ігор Курус висловив подив розвитком футболу в краю.

Йдеться про перспективи розвитку наших футболістів. Адже усі СДЮШ міст випускають футболістів, які пізніше або грають на першість району, або їдуть грати в інші райони. А грати у команді майстрів мало хто має можливість.

 "Я не розумію, чому набагато менші Жидачівський чи Миколаївський райони представлені у першості області 4-5 командами, а Дрогобиччина лише 2 командами? Чому не має команди багатий Трускавець, де команда 80–тисячного Дрогобича? Соромно дивитися, коли села інших районів представлені в обласній першості, а наші деякі міста взагалі не мають футбольної команди" - запитував Ігор Курус.

Для того, щоб підняти престиж районної першості і збільшити кількість команд краю в першості області пан Курус вирішив заохотити футболістів. Ігор Федорович заявив, що команда, яка цього сезону займе у прем’єр-лізі району перше місце отримає від нього грошову винагороду у 50 000 гривень для участі наступного сезону в першості області. "Сподіваюсь, що моя ініціатива буде підтримана іншими небайдужими до розвитку спорту в районі краянами" - заявив Ігор Курус.

Інформація "Дрогобич інфо"

Переглядів: 1041 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Дошка оголошень

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz