Дрогобицький район Львівська область
Пт, 19.04.2024, 20:25
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Липень » 13 » Вшанування Івана Франка в селі Уличне
23:09
Вшанування Івана Франка в селі Уличне

  2016 рік Указом президента України проголошено роком Івана Франка. З нагоди ювілею славного земляка в бібліотеці-філії села Уличне відбулося літературне свято “Безсмертний син безсмертного народу”. Ведучими свята були Олег Ортинський, Ярина Свірняк, Лілія Лавриковська та Михайло Ортинський. Про значимість постаті Івана Франка розповіла зав.бібліотеки-філії Юлія Кречківська. Поетичні рядки поета та про поета читали юні учасники свята Вероніка Чарнецька, Софія Габчак, Софія Кушнір, Олег Уруський, Андріана Герасим'як, Діана Логінська, Зоряна Кінаш, Юлія Лешик.
  В заході брав участь автор книги про І.Франка “Вірю в силу духу”, уродженець села Орест Гаврилів, який поділися з присутніми історією написання книги.
Бібліотекар Наталія Хоньків розповіла про життєвий і творчий шлях пана Ореста. Літературне свято було підготовлене і проведено завдяки спільним зусиллям бібліотекарів бібліотеки-філії Юлії Кречківської та Наталії Хоньків з директором народного дому Євгеном Сольським та художнім керівником Олегом Костецьким.
  Сільський голова Святослав Стефанків подякував всім за цікавий і змістовний культурно-просвітницький захід і сказав: “Напередодні великого свята - 160-річчя від дня народження українського пророка — віддаймо йому належну шану. Черпаймо наснагу від незламного титана духу й праці та візьмімо у життєву дорогу цілющу водицю з глибокої криниці його мудрості”.

Переглядів: 621 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz