Дрогобицький район Львівська область
Пт, 29.03.2024, 06:38
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 379

Для ознайомлення

Головна » 2018 » Березень » 13 » Вихованці Доброгостівської музичної школи на високому рівні виступили на обласного конкурсі
20:39
Вихованці Доброгостівської музичної школи на високому рівні виступили на обласного конкурсі

  9 березня відбувся обласний конкурс виконавців на сопілці, цимбалах та домрі серед учнів народних відділів музичних шкіл. Доброгостівську дитячу музичну школу в цьому конкурсі представляли учні старших класів: Анастасія Жагаляк - 5 клас, цимбали, Христина Гавриляк - 6 клас, цимбали (клас викладача Олексин І.Є.) і Ілля Баб'як - 6 клас, сопілка (клас викладача Пашковської І.О.). Учні-цимбалісти виконували обов’язковий твір Василя Попадюка «Фантазії на гуцульські народні теми» і твори на вибір А. Бескембирова в обробці І.Є. Олексин «Народні мотиви», та В. Сирбу «Молдавський танець».

Юний музикант Баб'як Ілля виконав на сопілці обов’язковий твір конкурсу В. Цайтца «Дударик» та Сонату Фа мажор, 1 ч. Г. Телемана. Свою програму він виконував на двох сопілках, як було зазначено вимогами конкурсу. З усіх конкурсантів-сопілкарів конкурсних вимог дотримались лише два учасники конкурсу, серед яких і наш сопілкар – Бабяк Ілля.

Після виступу дівчаток-цимбалісток представники журі схвалили вдале виконання музичних творів і порекомендували їм подальше навчання у вищих музичних закладах.

Саме таку мету поставив перед собою наш випускник-сопілкар - Бабяк Ілля. То ж побажаємо йому подальших творчих успіхів.

Переглядів: 620 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz