Дрогобицький район Львівська область
Пт, 29.03.2024, 03:45
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 992

Для ознайомлення

Головна » 2017 » Листопад » 16 » В Уличному урочисто відкрито спортивний майданчик з тренажерним обладнанням
20:35
В Уличному урочисто відкрито спортивний майданчик з тренажерним обладнанням

  В четвер, 16 листопада, в селі Уличне відбулася приємна подія – урочисте відкриття нового спортивного майданчика з тренажерним обладнанням, встановленого в рамках реалізації обласної цільової програми «Спортивний майданчик 2016-2021 рр.». У його відкритті взяли участь голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шутко, головний спеціаліст з питань спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко, сільський голова села Уличне Святослав Стефанків, депутат районної ради Михайло Галик, учні школи та мешканці села. Урочисту частину відкриття, за українською традицією, розпочав місцевий парох, який освятив тренажерний майданчик. Після цього під звуки Гімну України кращі спортсмени Тетяна Білан та Андрій Габчак підняли Державний прапор України.
  У своєму вітальному слові Володимир Шутко зазначив, що тренажери стануть для молоді гарним стимулом для досягнення кращих спортивних результатів і висловив впевненість, що самі наполегливі обовщо тренажери стануть для молоді гарним стимулом для досягнення кращих спортивних результатів і висловив впевненість, що самі наполегливі обов’язково стануть чемпіонами області, України, а можливо і світу.
  В свою чергу Святослав Стефанків подякував за довіру та підтримку проекту керівництво райдержадміністрації, керівнику управління фізичної культутри і спорту ЛОДА та всім мешканцям села, хто долучився до розчищення, вирівнювання майданчика та інших робіт, адже раніше на цьому місці був смітник, а тепер встановлені прекрасні тренажери.
Слід зазначити, що в рамках програми з обласного бюджету було скеровано 50 тис. грн. Окрім цього, до встановлення даного об’єкту спортивної інфраструктури активно долучилась Улечнянська сільська рада, виділивши ще три тисячі гривень та виконавши своїми силами всі роботи по облаштуванню сучасного майданчика з тренажерним обладнанням.

Переглядів: 592 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Доброгостів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz