Дрогобицький район Львівська область
Ср, 24.04.2024, 11:21
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2018 » Липень » 21 » В Уличному та Доброгостові хочуть створити пожежну команду
20:41
В Уличному та Доброгостові хочуть створити пожежну команду

  19 червня заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад провів робочу нараду з питань створення місцевих пожежних команд. Як було попередньо домовлено, розглядалася пропозиція створення пожежної команди при Уличненській сільській раді із допомогою Доброгостівської сільської ради.

  В обговоренні взяли участь сільські голови Святослав Стефанків та Любомир Пасемко, начальник Дрогобицького відділу ДСНС Роман Свястин, начальник Дрогобицької пожежної частини Олег Макруха, представники фінансового управління та сектору цивільного захисту райдержадміністрації.

  Оскільки сільські бюджети Уличного та Доброгостова не дозволяють самостійно утримувати підрозділ, йшлося про залучення коштів районного бюджету та спонсорської допомоги місцевих підприємств, які працюють на території обидвох сільських рад і при потребі будуть користуватися послугами пожежної частини.

  Домовлено при умові співфінансування розпочати з вересня перші кроки щодо створення пожежної команди у складі 2-3 осіб. Спеціалізовану пожежну машину надає безкоштовно обласне управління ДСНС.

  Нагадаємо, що у районі місцеві пожежні команди працюють в Підбужі та Меденичах.

Переглядів: 790 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Доброгостів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz