Дрогобицький район Львівська область
Чт, 25.04.2024, 15:19
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2015 » Грудень » 17 » В Доброгостові відкрили нову трансформаторну підстанцію (оновлено, додано відео)
17:55
В Доброгостові відкрили нову трансформаторну підстанцію (оновлено, додано відео)

  Вчора, 16 грудня, в селі Доброгостів запустили нову трансформаторну підстанцію, що дасть змогу значно покращити якість енергопостачання більш п’ятдесяти будинків на вулицях Новій та Стебницькій. Участь у відкритті взяли голова Дрогобицької райдержадміністрації Максим Лісогор, заступник голови районної ради та депутат від Доброгостова Володимир Стецівка.

  Як розповів начальник Дрогобицького РЕМу Василь Дмитрик інвестиційною програмою на 2016 рік було передбачено встановлення цієї підстанції, працівниками районної електромережі було виконано роботи безпосередньо монтажу розподільчої станції, прокладено близько 300 метрів високовольтного кабелю, встановлено електричні опори та підведено ізольований кабель на 380 Вольт до споживачів.

  Сільський голова Доброгостова висловив слова вдячності керівництву району та Дрогобицького РЕМу за розуміння проблеми та допомогу у вирішенні питання якісного забезпечення мешканців села електроенергією. Володимир Стецівка підводячи підсумок, наголосив, що спільні старання Дрогобицької райдержадміністрації, районної ради та РЕМу дали плідний результат. Але важливо відмітити, що велика заслуга того, що запуск трансформаторної підстанції сьогодні відбувся належить депутату Львівської обласної ради Михайлові Задорожному, який добився, що інвестиційна програма була реалізована саме в Доброгостові.

  Після цього майстер Віктор Федерченко увімкнув рубильник і надійне електропостачання будуть мати більше 50-ти сімей села.

  

Джерело: сайт Дрогобицької РДА

Переглядів: 1111 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
avatar
0
1 romanlunyshyn • 17:23, 19.12.2015
До уваги мешканців Доброгостова! Переглянувши цю статтю, не можу залишатися осторонь цієї "брехливої" інформації "піарщика" Стецівки, який реально для Доброгостова нічого не зробив, тільки присвоював чужі заслуги і повідомляю, що як Володимир Стецівка, так і районна рада, і райдержадміністрація не мають жодного відношення до встановлення підстанції, адже 3 роки назад до мене як до сільського голови звернулись мешканці вулиці Стебницької щодо неякісного постачання електроенергії, відповідно я відреагував на це, подав листа в Дрогобицький РЕМ, був на обговоренні цього питання і після цього був зроблений проект, і це все тривало 2,5 роки. Справедливо було б віддати належне Дмитрику Василю Васильовичу, Яремі Богдану Богдановичу та майстру стебницької дільниці РЕМу Федорченку Віктору Вікторовичу та його підлеглим.
avatar
0
2 trojantt • 21:08, 25.02.2016
Цілком згідний з тим, що Стецівка знає як зробити собі рекламу за рахунок інших. Гарно на камеру подякувати, похвалити це давно знайомі трюки. За всі роки, що Стецівка перебуває РДА нічого суттєвого не зробив для Доброгостова. От тільки як якесь свято в школі чи садочку Володимер тут як тут з букутом квітів та вже всі тільки й говорять що представник з району приїхав. За термін свого перебування на посаді голови с.Доброгостів тільки тей робив що розпродав половину Станилі на ділянки для забудови. Впевнений, що до встановлення цієї підстанції Володивир Стецівка немає найменшого відношення. P.S Доречі з фальшивим атестатом про середню освіту поступив в університет.
Так розумію попередній коментар є від людини (адміністратора) яка немає найменшого уявлення про що пише
avatar
0
3 trojantt • 22:07, 26.02.2016
Як кажуть папір багато чого витримає так само і відео. Пан Стецівка не міг сприяти в цьому проекті по одній прості причині а саме тому, що за ініціативи Лунишина ця підстанція реалізувалась. А як всім відомо вони не дуже в хороших відносинах. Тому є абсурдним допомагати Лунишину щоб на його новобудові була електро енергія.
avatar
0
4 trojantt • 20:39, 27.02.2016
От ви самі підтвердили те що пан Стецівка не сприяв реалізації цього проекту під час головування Лунишена, а можливо навіть вставляв палки в колеса. Вище Лунишин коментує що процес встановлення підстанції тривав 2.5 роки. То за весь цей час РДА в особі Володмира Стецівки не могло посприяти у відкритті підстанції. От за місяць головування Любомира можна було замовити словечко та пожинати плоди слави. Це свідчить про те що інтереси громади на другому місті після особистої неприязні до Лунишина.
avatar

Випадкове фото
з альбому Стадіон

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz