Дрогобицький район Львівська область
Чт, 25.04.2024, 15:20
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2018 » Травень » 4 » В Доброгостові та Бистрому ремонтують дороги
23:26
В Доброгостові та Бистрому ремонтують дороги

  В Доброгостові на центральній дорозі проводиться капітальний ремонт. Громадські активісти стежать за дотриманням дорожниками, які ремонтують автошляхи, технології, пильнують якість робіт. Організовують контроль сільський голова разом з місцевими депутатами.

  Також Михайло Задорожний на запрошення сільського голови Любомира Пасемка та громади села Доброгостів разом з місцевими депутатами проінспектували хід ремонту дороги «Дрогобич – Довголука».

  Особливих зауважень до побаченого в обласного депутата, як і в сільського голови та депутатів сільської ради, не було, асфальтування проводилося з дотриманням технологічних норм.

  Роботи виконує філія «Дрогобицький райавтодор», яка орендувала декілька одиниць спецтехніки в підприємства «ББК». Запланована сума коштів на ремонт ділянки дороги в с.Доброгостів – 1 млн грн.

  За словами М. Задорожного, там, де представники громадськості ведуть постійний контроль за ремонтом доріг, добиваються його належної якості.
 

  Поряд з цим проводиться ремонт дороги до ралі "Галіція", яке відбудеться вже цими вихідними в Доброгостові, Бистрому, Уличному та інших населених пунктах Дрогобицького і Турківского районів.

Зокремав, на центральну дорогу в Бистрому вивезено два камази щебеню та кілька камазів "шутру" в районі "Ґерени".

Переглядів: 560 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz