Дрогобицький район Львівська область
Сб, 20.04.2024, 09:40
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Серпень » 3 » В дитячому садку Доброгостова нове опалення
19:09
В дитячому садку Доброгостова нове опалення

В понеділок голова райдержадміністрації Володимир Шутко, голова районної ради Михайло Сікора, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад та заступник голови районної ради Володимир Стецівка побували в Доброгостові.

  Представники влади відвідали дошкільний навчальний заклад “Півник”, де за кошти мікропроекту було проведено реконструкцію системи опалення. Перші особи району проінспектували якість виконаних робіт, оглянули приміщення дошкільної установи, поспілкувалися з дітьми і працівниками. Голова райдержадміністрації Володимир Шутко залишився задоволений побаченим та відзначив, що завдяки завідувачці Любові Козар, колективу і батькам дитсадочок приємно сяє чистотою, вирізняється естетичним оформленням і є комфортним для дошкільнят.

  Цього ж дня керівники району спільно з Доброгостівським сільським головою оглянули приміщення місцевої школи та інших установ.

  

  Мікропроект “Реконструкція системи опалення дитячого садочка с.Доброгостів” загальною вартістю 152000 грн був відібраний за результатами обласного конкурсу мікропроектів . Завдяки співфінансуванню з обласного і районного бюджетів та коштів громади вдалося оперативно вирішити давно наболілу проблеми застарілої та неефективної системи опалення ДНЗ “Півник”.

Переглядів: 633 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz