Дрогобицький район Львівська область
Пт, 26.04.2024, 01:35
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2022 » Жовтень » 9 » В Бистрому встановили контейнери для сміття
13:15
В Бистрому встановили контейнери для сміття

  ДП “Комунальник Плюс” ТзОВ “Комунальник 1” інформує , що з 1 вересня 2022 року буде здійснюватись вивезення побутових відходів по всій території с.Доброгостів та с.Бистрий на підставі додаткової угоди від 27.07.2022 року до договору № 21 від 18 серпня 2018 року за контейнерною схемою (по мірі заповнення контейнерів).

  Контейнери для збору ТПВ та ПЕТ будуть розміщені на території с.Доброгостів та с.Бистрий у спеціально відведених для цього місцях.

  Категорично забороняється викидати листя, траву, гілки, будівельні матеріали, за контейнерною формою збирання.

  КВИТАНЦІЇ ЗА НАДАНІ ПОСЛУГИ БУДУТЬ ВІДПРАВЛЕНІ МЕШКАНЦЯМ КОЖНОГО МІСЯЦЯ , ОПЛАТА ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ДО 25 ЧИСЛА В БУДЬ — ЯКОМУ ВІДДІЛЕННІ БАНКУ, ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ БАНКІНГ, АБО ЧЕРЕЗ ПЛАТІЖНІ ТЕРМІНАЛИ.

  Повідомляємо, що діє публічний договір на надання послуг з вивезення ТПВ, який розміщений на нашому сайті https://komunalnykplus.com.ua/

  Цей договір є публічним договором приєднання, який встановлює порядок та умови надання послуг з поводження з побутовими відходами (далі - послуга) індивідуальному споживачу, який є власником індивідуального (садибного) житлового будинку. Цей Договір укладається сторонами у відповідності до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» з урахуванням ч.3 ст. 205, ст. ст. 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України .

  На вимогу Споживача з ним може бути укладений індивідуальний договір, при цьому істотні умови в індивідуальному договорі (порядок надання послуг, тариф на послуги та інше) не повинні відрізнятися від публічного договору або надати на письмову вимогу Споживача завірену печаткою письмову форму цього Договору.

  Якщо у Вас є зауваження щодо збору ТПВ, або інші запитання (зміна складу сім'ї, повернення помилково перерахованих коштів, заява про проведення перерахунку у звязку з тимчасовим непроживанням...) звертайтесь за тел. 096 202 10 04 (абон.відділ) або за адресою м.Трускавець, вул.Дрогобицька, 10В.

  З повагою, Адміністрація ДП «Комунальник Плюс» ТзОВ «Комунальник 1»

Переглядів: 458 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz