Дрогобицький район Львівська область
Сб, 20.04.2024, 10:38
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Березень » 11 » Уличненські юні баскетболістки – чемпіонки району з баскетболу
19:42
Уличненські юні баскетболістки – чемпіонки району з баскетболу

  Нещодавно в спортивному залі Модрицького НВК відбулася першість з баскетболу серед дівчат середніх загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів Дрогобицького району.
  Під час урочистого відкриття змагань до юних баскетболісток з побажаннями успіху та спортивної удачі звернувся головний спеціаліст структурного підрозділу Уличнянські юні баскетболістки – чемпіонки району з баскетболумолоді та спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко. Після виконання Державного гімну України розпочалися безкомпромісні та емоційні баталії за звання чемпіона району.
  У фінальних матчах взяли участь шість кращих команд району, які вибороли право позмагатись за найкращу команду у відбіркових турнірах. Цього дня не було рівних баскетболісткам з Уличнянської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Роман Хоньків), які повторили успіх юнаків. Друге місце здобули школярки з Добрівлянського НВК І-ІІІ ст. (учитель Віктор Герасименко ), а третіми стали спортсменки з Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. (вчитель Микола Котормус).

       

Переглядів: 798 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Shmek004 • 23:14, 27.03.2016
Приятно смотреть за тем, что спорт процветает, даже на шашки приятно смотреть http://s-url.in/XCg21, ведь это лучше, чем сутками сидеть за компьютером.
avatar

Випадкове фото
з альбому Зимівки

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz