Дрогобицький район Львівська область
Сб, 20.04.2024, 16:24
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2016 » Вересень » 18 » У Доброгостові змагалися рибалки
09:15
У Доброгостові змагалися рибалки

  10 вересня на озері, що у селі Доброгостів, вдруге пройшов турнір із ловлі хижої риби спінінгом пам’яті Мирона Лепкого.

  На світанку 42 рибалки вирушили на човнах за своїми трофеями. І хоч, за словами учасників турніру, того дня риба клювала не надто активно, все ж у підсумку членам журі було що зважувати для визначення переможців. Після цієї процедури улов відпустили.

  Згодом відбулося урочисте нагородження переможців та призерів. Перше місце здобув Михайло Терлецький зі Стебника. Другу сходинку посів дрогобичанин Борис Онищенко, третю – Анатолій Черниш із Дрогобича. Організатори нагородили їх кубками, медалями і дипломами. У номінації «Big fish» (за найбільшу спійману рибу) приз отримав Микола Федьків зі Стрия. Для тих, хто не потрапив на п’єдестал пошани, провели розіграш лотереї з рибацькими призами.

  Як розповів президент ГО «Дрогобицький карповий клуб» Зеновій Фаб’як, турнір провели для популяризації рибної ловлі на Доброгостівському озері. Натхненником цієї справи є досвідчений рибак з міжнародним досвідом Тарас Фенчин.

  Головним організатором змагань виступило Спеціальне товарне рибне господарство «Доброгостівське» (Петро Дорожовський, Микола Марків), спонсорами – «Дрогобицький карповий клуб», фірма STZ baits, магазин «Хата рибака» (Львів), підприємство «Greenplast» (Дрогобич). Посприяв в організації і сільський голова Доброгостова Любомир Пасемко.

 

  Захід присвятили пам’яті одного із засновників «Дрогобицького карпового клубу», енергійній, ініціативній, товариській людині Миронові Лепкому, який узимку відійшов у Вічність. Планується цей турнір зробити щорічним.

  Сільський голова Любомир Пасемко щиро подякував організаторам. Адже активісти згаданих вище громадських організацій ще й зарибнюють Доброгостівське озеро, борються з браконьєрами, періодично влаштовують толоку на берегах, оскільки несвідомі відпочивальники залишають за собою чимало сміття.

Леся Грицик, Галицька Зоря

Переглядів: 754 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz