Дрогобицький район Львівська область
Сб, 20.04.2024, 05:14
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2017 » Липень » 24 » Ралійні змагання в Бистрому: як це було... (відео)
15:55
Ралійні змагання в Бистрому: як це було... (відео)

  Ралі "Львівський стандарт" відбулося!

  Гонка виявилася дуже складною, як для гонщиків, так і для машин. Ще до старту першої спецділянки траса змагань викликала непідробний інтерес у кожного учасника - нетиповий для трас "Кубка Лиманів" гравій і броди. Спортсмени приділяли особливу увагу підготовці автомобіля і вибору гуми, адже кожен розумів, що від обраних налаштувань буде залежати результат гонки. В результаті, в рамках "Кубка Лиманів", подолати всю дистанцію змагань, 120 "бойових" кілометрів зуміли лише 11 екіпажів з 31, які стартували.

У змаганнях з ралі «Кубок Карпат» «Львівський стандарт 2017» стартували 14 екіпажів спортсменів-автомобілістів Львівської, Черкаської, Закарпатської, Одеської, Донецької, Дніпровської областей та м. Києва.

Результати ІІ етап Національної серії з ралі «Кубок Карпат» «Львівський стандарт 2017» розподілилися таким чином:

В абсолютному заліку перемогу здобув Козлов Олександр (м. Київ) на автомобілі Subaru Impreza STI, ІІ місце посів Ганджа Борис (м. Київ) на автомобілі Mitsubishi Lancer Evo IX, ІІІ місце - Лохман Ігор (Київська область) на автомобілі Ford Fiesta.

В командному заліку призові місця розподілилися так:

1. «IAMC RALLY TEAM TRUSKAVETS» (м. Трускавець Львівської області) – 35 очок

2. "VORTEX RACING TEAM" (м. Київ) – 30 очок.

У змаганнях з ралі з міні-ралі «Кубок Лиманів» стартували 31 екіпаж спортсменів-автомобілістів Львівської, Черкаської, Вінницької, Одеської, Донецької областей та м. Києва.

В абсолютному заліку перемогу IV етапу чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» здобули Топор Руслан (м. Одеса) та Петрова Марина (м. Одеса) на автомобілі Mitsubishi Lancer Evo; друге місце посли Анісімов Михайло (м. Донецьк) та Анісімова Катерина (м. Донецьк) на автомобілі Mitsubishi Lancer Evo, третє Корзун Антон (м. Київ) та Конотов Антон на автомобілі Mitsubishi Lancer Evo IX.

 Злий жарт з учасниками ралі зіграв трамплін, який утворився при переїзді через асфальтовану дорогу. Один з екіпажів, на жаль, на останньому проїзді там потрапив в аварію. За словами очевидців, пролетівши 6 метрів, автомобіль розвернуло в повітрі і, на шалених оборотах коліс, замість по трасі дальше, він пішов в сторону і зіткнувся з деревом. В результаті, дуже постраждав автомобіль. Пілотів, які на перший погляд, постраждали не дуже, бо самі вийшли з автомобіля, забрала швидка-реанімаційна. 

  Постраждав і інший екіпаж на Таврії, злетівши із моста біля броду в СТ "Калина". В результаті поїхав без переднього скла.

  На мосту в Бистрому один екіпаж також не впорався з керуванням після переїзду через міст і злетів в канаву. Але місцеві жителі, які поблизу вболівали за ралі, вмить допомогли йому вибратися.

  Перед фінішем в Доброгостові один автомобіль розвернуло на повороті (показано на відео), але водію, поки штурман побіг із попереджувальним знаком за поворот, щоб запобігти зіткненню із наступним автомобілем, вдалося самотужки виїхати з обочини і продовжити рух.

    А от для "Кубку Карпат", як висловився один із учасників, траса була просто фантастичною і уособлювала всі характерні для ралі відрізки (трампліни, броди, гравій, глина, повільні та швидкі, вузькі та широкі відрізки).

  Не зважаючи на такі курйозні випадки, загалом, ралі дало бистрянам масу позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Детальніше дивіться на відео:

 

З Уличного через Зимівки, Трускавецькі дачі та Бистрий до Доброгостова за 12хв. 20км. по ралійній трасі нас прокатає екіпах Павло Копилець та Євген Борщенко, які здобули для нашої місцевої ралійної команди Трускавець Ралі Тім" золото в "Кубку Карпат".

Переглядів: 1371 | Додав: Микола | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz