Дрогобицький район Львівська область
Пт, 26.04.2024, 00:51
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2017 » Травень » 27 » Презентація п`ятої книжки Івана Іванцюри "Сторінками славної історії України"
18:20
Презентація п`ятої книжки Івана Іванцюри "Сторінками славної історії України"

   Вчора в Доброгостівській школі відбулася подія презентація книги почесного громадянина нашого села Івана Іванцюри. Спочатку біля Пантеону слави з урочистою процесією відбувся поминальний молебень за всіх померлих героїв нашого села під час Другої Світової війни, а також пройшло освячення меморіальних таблиць, які встановили в приміщенні Пантеону.
   Годиною пізніше, вже в актовому залі школи відбулася урочиста презентація п`ятої книжки Івана Іванцюри "Сторінками славної історії України". Сам 95-тилітній(!!!) автор, на жаль, не зміг бути присутнім на цій святковій академії, але були присутніми його найближчі родичі. Також серед гостей був його близький друг і водночас редактор всіх його п`яти видань - Володимир Демко.
   Іван Іванцюра - це людина,яку з гордістю можна назвати справжнім героєм і патріотом нашого села. Проживши більшу половину свого життя за кордоном, він ніколи не забував свого коріння і села, в якому народився і зростав. Величезним дарунком для нашого Доброгостова став збудований за його кошти Пантеон слави, урочисте відкриття якого відбулося у 2003 році, а також п`ять книг, які увіковічнять його в історії нашого села і в пам`яті його односельчан.

Джерело матеріалу - спільнота Громада Доброгостова

Переглядів: 749 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz