Дрогобицький район Львівська область
Ср, 24.04.2024, 20:49
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2017 » Липень » 19 » Новини авторалі
09:05
Новини авторалі

  Вперше за всі роки Незалежності України в одному етапі об’єднаються на території Львівщини дві найвідоміші авторалійні гоночні серії: – IV етап Чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» та ІІ етап Національної серії з авторалі «Кубок Карпат» «Львівський стандарт 2017»

  Зокрема, 21–23 липня в селах Уличне, Бистрий, Доброгостів відбудуться унікальні ралійні перегони – ралі «Львівський стандарт», заради якого Чемпіонат України з міні-ралі «Кубок Лиманів» істотно змінив географію.

  Традиційно ці етапи проводяться в Одеській області, цього разу «Лимани» завітають до Карпат, де й стануть частиною великого автоспортивного свята – ралі «Львівський стандарт», пише sport-oda.lviv.ua.  

  За словами організаторів, з точки зору спортивної складової перегони будуть захоплюючими, адже мають гравійне покриття, а траса прокладена з великим перепадом висот, швидкісними прямими ділянками та живописними лісовими відрізками з вузькими поворотами. Тож, можна чекати нових рекордів, особливо у повнопривідному класі.

  Особливу увагу організатори приділяють підготовці дорожнього покриття та заходам безпеки, адже ралі – швидкий та видовищний спорт і глядачів просять знаходитися тільки у спеціально підготовлених зонах та дотримуватися правил безпеки.

  Змагання проводяться Автомобільною федерацією України та Галицьким автомобільним клубом під егідою Міністерства молоді та спорту України за активного сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Дрогобицької райдержадміністрацій.

  Головний суддя змагань, директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (Львів).

  У цих перегонах очікується участь близько 40 екіпажів з Вінницької, Черкаської, Львівської, Дніпровської, Одеської, Харківської, Київської областей та м. Києва.

  Урочиста церемонія відкриттязмагань: 22 липня 2017 року о 19.00 год. на майдані Незалежності в м. Трускавці.

  23 липня учасники перемістяться в с.Уличне, звідки почнуть долати свої «бойові» кілометри. 

  Дивіться спеціально створену карту траси - Open Street Map

Переглядів: 628 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz