Дрогобицький район Львівська область
Сб, 20.04.2024, 05:57
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2017 » Липень » 20 » М.Задорожний оглянув заміну вікон в Доброгостівській школі
18:26
М.Задорожний оглянув заміну вікон в Доброгостівській школі

  Ще в січні 2015 року з ініціативи ГО "Розвиток села Доброгостів" Доброгостівська сільська рада пройшла відбір для участі в Проекті ЄС та Програмі розвитку ООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»-ІІІ. За підсумками конкурсу, проведеного обласною радою, у Дрогобицькому районі реалізовується 13 мікропроектів з розвитку інфраструктури у селах Верхній Дорожів, Верхні Гаї, Ролів, Гаї Нижні, Залужани, Медвежа, Новий Кропивник, Доброгостів, Дережичі, Опака. Це – реконструкція і ремонт закладів культури, охорони здоров’я, вуличного освітлення, спортивних майданчиків та ін. 11 проектів було відхилено.

  Потім громадська організація «Розвиток села Доброгостів» та програма розвитку ПРООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3»)  у межах мікропроекту "Енергозберігаючі заходи в школі с.Доброгостів запросили підрядників для заміни дверних та віконних блоків на металопластикові. Підрядником було обрано (через систему PROZORRO) Товариство з обмеженою відповідальністю "Екотепло Дрогобич", з яким укладено договір на виконання робіт на загальну суму 217 426 грн. Частину коштів (98 234 грн) планується освоїти в 2017 році, іншу частину (119 192 грн) у 2018.

  Фінансування проекту відбуається Європейським Союзом та співфінансується Програмою розвитку ООН, Дрогобицькою райооною радою та райдержадміністрацією, Доброгостівською сільською радою та ГО "Розвиток села Доброгостів".

Загальна вартість проекту - 289 513 грн.
Внески сторін:
ЄС/ПРООН - 206 500 грн
Дрогобицька РР та РДА -33 452 грн
Доброгостівська сільська рада - 30 000 грн
ГО "Розвиток села Доброгостів" - 19 561 грн

  Сьогодні в Доброгостівській школі побував депутат облради М.Задорожий, який є членом обласної конкурсної комісії з відбору мікропроектів, який разом із сільським головою Л.Пасемком оглянули як триває реалізація одного з таких проектів у Доброгостівській школі, поспілкувався з директором навчального закладу.
Зараз у школі повним ходом триває заміна старих величезних дерев’яних вікон на нові – енергозберігаючі. Тож можна сподіватися, що у новому навчальному році доброгостівським та бистрянським школярам буде значно комфортніше здобувати знання.

 

Переглядів: 944 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Краєвиди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz