Дрогобицький район Львівська область
Пт, 19.04.2024, 03:25
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » 2017 » Серпень » 27 » День Незалежності України в Доброгостові
18:40
День Незалежності України в Доброгостові

  24 серпня в селі Доброгостів відбулось святкування до 26 річниці Незалежності України.

  Почалося все, як заведено, з футболу. Потім відбувся святковий велопробіг, в якому взяли участь місцеві дітлахи. Стартував заїзд біля школи та завершився на стадіоні "Карпати". Тут же відбувалося святкування Незалежності.

  Привітали присутніх сільський голова та місцеві священники - отець Любомир та отець Роман. Отець Любомир відзначився трохи не типовим для священника висловлюванням на адресу москалів: "Хай їх шляк трафить!", чим викликав бурю аплодисментів на тибунах.

  Хороший настрій присутнім дарували колективи "Галичанка" та "Не журись!", вихованці ДНЗ "ПІвник" та учні Доброгостівської школи.

  Далі - Козацькі забави. А як без них? Боротьбу за перше місце вели три команди: Доброгостів, Бистрий та Горб. В результаті перше місце за Доброгостовом, друге розділили порівну Бистрий та Горб. Сільський голова вручив переможцям подарунки (як стало відомо - пиво, газована вода та соки)

  Козацькі забави відзначилися цікавими не стандартними видами змагань, організованими вчителем фізкультури Миколою Котормусом, такими, як поїдання пирогів на бігу, кидання чобота, гарбуза, піднімання чотириметрової колоди, бій когутів та інше. В той час на сцені ведучою з командирським голосом була Мар'яна Іваночко.
У фотогалереї можна побачити фото, відео тут

Переглядів: 645 | Додав: Микола | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Випадкове фото
з альбому Доброгостів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz