Дрогобицький район Львівська область
Ср, 24.04.2024, 17:47
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви дізналися про цей сайт?
Всього відповіди: 380

Для ознайомлення

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 52 53 »
До 10 ранку 16 лютого заплановано відновити водопостачання Дрогобича, Трускавця, Стебника та сіл Доброгостів і Уличне, яке було припинене через аварію на водогоні в селі Гірне Стрийського району, повідомили в прес-службі ГУ МНСУ у Львівській області. 

Нагадаємо, 15 лютого о 13:30 в с. Гірне Стрийського району на магістральному водопроводі (діаметром 1000 мм) виникла аварійна ситуація біля насосної станції 2-го підйому водозабору «Гірне» ДП «Дрогобичводоканал». Через динамічне перенавантаження було пошкоджено верхню частину запірної арматури та водою було підтоплено машинний зал насосної станції, що призвело до зупинки роботи насосів.

О 18:00 припинено централізоване водопостачання м. Дрогобич (70 %), м. Трускавець ... Читати далі »
Переглядів: 706 | Додав: Микола | Дата: 16.02.2012 | Коментарі (0)

У Трускавці та Дрогобичі побувала телепередача "Ревізор" (Новий канал). Трускавецькі готелі "Женева" (цей заклад є приймаючим готелем до Євро-2012) , ресторани "Гражда" та "Йо-майо" отримали надзвичайно негативні відгуки. А ресторани "Прип’ять" (комплекс "Залісся") та "Черемшина" у Дрогобичі, коротко кажучи, просто спозорилися.

Як відомо, ведуча програми разом зі знімальною групою відвідують готелі, заклади громадського харчування та інші об’єкти інфраструктури. На жаль, ціна у подібних закладах практично ніколи не відповідає якості.

Рекомендації від телепередачі "Ревізор" отримали лише готель "Ріксос-Прикарпаття" і ресторан "Козацький хутір".

дивитися відео
Переглядів: 2253 | Додав: Микола | Дата: 09.02.2012 | Коментарі (4)

Завтра, 24 січня, 46 сільським і селищним радам Дрогобицького району можуть припинити подачу електричної енергії через заборгованість. Лише одна сільська рада – Доброгостівська – своєчасно провела оплату за спожиту електроенергію.

Сьогодні, 23 січня, перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Винницький провів нараду з керівниками електричних мереж, фінансового управління та керівниками інших районних служб з цього питання. З’ясувалось, що кожна сільська рада в середньому боргує до 200 гривень. А повторне підключення обійдеться набагато дорожче.

Зі слів фінансистів, гроші сільські ради мають. Причину такої масової непроплати сільськими радами за електроенергію наразі з’ясовують.

Інформація СПТ "Каменярі"

Переглядів: 732 | Додав: Микола | Дата: 24.01.2012 | Коментарі (1)

19 січня на озері в селі Доброгостів відбудуться вже традиційні Йорданські купання. Початок о 13:00. О 12:00 виїзд автобусом від церкви. 

Переглядів: 772 | Додав: Микола | Дата: 18.01.2012 | Коментарі (1)

Першими у новому році в районі побачили світ троє діточок. Чисельна родина Дрогобиччини 1 січня 2012 року поповнилася дівчинкою та двома хлопчиками. Одне немовля народилося в сім'ї с.Бистрий, одне - в с. Доброгостів і одне - в с. Залокоть. 

13 січня голова Дрогобицької райдержадміністрації Михайло Сендак здійснив робочу поїздку населеними пунктами району, під час якої відвідав сім'ї, у яких народилися діти у перші хвилини нового року. Голова райдержадміністрації подарував цінні подарунки та побажав малятам та їхнім батькам міцного здоров'я і усіх земних гараздів. У поїздці керівника супроводжували представники відділу у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації, депутати районної ради Володимир Стецівка та Василь Панів.

Переглядів: 687 | Додав: Микола | Дата: 17.01.2012 | Коментарі (0)

 Центр найбільшого села району поступово оновлюється. Вслід за відремонтованою церквою св.Параскевії, яка 12 листопада відсвяткувала 100-літній ювілей, вдихнули нове життя і в сільську бібліотеку.

  Війт села Анатолій Коренських частий гість бібліотеки, і тому йому особливо близькі проблеми "душевної скарбнички". Відтак, Анатолій Костянтинович зорганізував довкола себе громаду задля втілення задуму. І ще до святкування ювілею церкви засяяла чистотою і охайністю уличненська бібліотека, яка знаходиться якраз навпроти храму св.Параскевії.

  Зараз бібліотека повністю перейшла на фінансування ЦБС (центральна бібліотечна система). Це гарне приміщення тепер є дзеркалом села, і може сміливо претендувати на зразк ... Читати далі »

Переглядів: 840 | Додав: Микола | Дата: 30.12.2011 | Коментарі (0)

  Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим! 

  «З Новим роком! З новим щастям!» - Саме так із року в рік ми вітаємо один одного під бій курантів. Але ж існує маса способів зробити це оригінальніше й цікавіше. Ми готові поділитися з вами свіжими ідеями поздоровлень з Новим роком.






*********************************************

З Новим роком!
З новим щастям!
Хай завжди в очах іскряться
Усміх, радість і кохання,
Хай здійсняться всі бажання!

*********************************************

Привітання з Новим роком Дракона

В новорічний вечір дивний,
Дід Мороз нехай в торбині,
Як у дуже гарній казці,
... Читати далі »

Переглядів: 24403 | Додав: Микола | Дата: 30.12.2011 | Коментарі (0)

  За результатами сесії Доброгостівської сільської ради, яка відбулася у четвер, 29 грудня після довгих дискусій та шляхом таємного голосування було обрано секретаря сілської ради. Новим секретарем стала Павлишин Оксана Миколаївна (1970 р.н.), яка до цього обіймала посаду інспектора військово-облікового бюро (ВОБ).  Опонентом п. Оксани на виборах секретарів була п. Марія Ткачишин приватний підприємець. Довший час депутатський корпус не міг прийняти рішення кому з них надати перевагу і в результаті довгих обговорень з різницею в один голос було обрано секретарем п.Оксану Павлишин. 

  Нагадаємо, попередній секретар, Фарима М.В. загинула в результаті нещасного випадку в автокатастрофі.


Відео голосувань:

Переглядів: 1904 | Додав: Микола | Дата: 30.12.2011 | Коментарі (2)

Цими вихідними напередодні дня Святого Миколая у селах Доброгостів і Уличне побував керівник національного проекту "Відкритий світ", головний редактор тижневика «Каменярі» та ініціатор створення стратегії розвитку Дрогобиччини Ігор Курус, де він продовжив роботу над створенням стратегії розвитку краю.

Ігор Курус подякував сільському голові Доброгостова Миколі Лунишину за добре підготовлену попередню інформацію, яка буде передана в Київський інститут стратегічного розвитку для вивчення та опрацювання пропозицій.

В ході зустрічі з мешканцями Доброгостова було обговорено шляхи вирішення окремих проблем. Зокрема, парадоксальним виявився той факт, що у селі, де проживає майже 4 тисячі мешканців відсутня аптека. І це при тому, що найбільш поширеними хворобами, які призводять до смерті людей, в тому числі і працездатного віку, є серцево - судинні х ... Читати далі »
Переглядів: 826 | Додав: Микола | Дата: 20.12.2011 | Коментарі (5)

Вже більше року, починаючи з моменту обрання нового сільського голови в селах Доброгостів і Бистрий триває конфлікт між теперішнім головою М.Лунишином і попереднім - Л.Клепачем, який на виборах отримав на 14 голосів менше.  Керівник ГО "Сила в громаді" п.Клепач  за підтримки частини депутатського складу фактично створив опозицію у сільській раді. І всі важливі питання, що виносяться на сесію проходять через гостру дискусію між прихильниками і противниками теперішнього сільського голови. 

А на сесію, яка відбулася у п'ятницю, 16 грудня і на якій основним питанням вже вкотре стояло обрання нового секретаря сільської ради Л.Клепач вирішив прийти з відеокамерою. Відеозйомка, яку він проводив викликала гостре невдоволення у частини депутатів і п.Ткачишина В., який був присутнім на засіданні сесії просто як громадянин села і який власне першим висловив незгоду. Після запеклої дискусії сесія була закрита достроково, а зазняте відео з'явилося в інтернеті на сайтах Добро ... Читати далі »

Переглядів: 893 | Додав: Микола | Дата: 19.12.2011 | Коментарі (7)

Випадкове фото

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz