Дрогобицький район Львівська область
Чт, 25.04.2024, 15:02
Меню сайту

Свіжі коментарі

Пошук

Друзі сайту
сайт села Квітневе

Опитування
Звідки Ви?
Всього відповіди: 993

Для ознайомлення

Головна » 2017 » Серпень » 27

  Вчора в Бистрому відбулися показові відкриті тренування ралійної команди «IAMC Rally Team», яка представляє Дрогобиччину на чемпіонатах та Кубках України з ралі.

  В Доброгостові - нагородження осіб, які зробили вклад в ралі "Львівський стандарт", що проходило тут напередодні. Вручали нагороди голова Дрогобицької РДА Володимир Шутко спільно з керівниками «Галицького автомобільного клубу» Сергієм Єженковим та «Міжнародної асоціації автомобілістів Прикарпаття» Василем Дзиндзюрою. Нагороди отримали директор Дрогобицького лісгоспу - Матяшовський Василь Миколайович, головний лісничий - Кінаш Василь Васильович, ... Читати далі »

Переглядів: 685 | Додав: Микола | Дата: 27.08.2017 | Коментарі (0)

  24 серпня в селі Доброгостів відбулось святкування до 26 річниці Незалежності України.

  Почалося все, як заведено, з футболу. Потім відбувся святковий велопробіг, в якому взяли участь місцеві дітлахи. Стартував заїзд біля школи та завершився на стадіоні "Карпати". Тут же відбувалося святкування Незалежності.

  Привітали присутніх сільський голова та місцеві священники - отець Любомир та отець Роман. Отець Любомир відзначився трохи не типовим для священника висловлюванням на адресу москалів: "Хай їх шляк трафить!", чим викликав бурю аплодисментів на тибунах.

... Читати далі »

Переглядів: 647 | Додав: Микола | Дата: 27.08.2017 | Коментарі (0)

Випадкове фото
з альбому Події

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Система Orphus

Bystryi © 2010-2024
Конструктор сайтів - uCoz